Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Angelina Voiaj este o Agentie de turism licentiata ca touroperator dar care isi desfasoara activitatea de turism preponderent ca revinzator; asta inseamna ca avem parteneriate cu cele mai importante agentii touroperatoare ale caror oferte le comercializam. Veti gasi printre ofertele noastre atit pachete  turistice de tip sejur, city-break, circuite cit si cazari sau alte variante de turism individual. Pentru sejururile sau calatoriile externe emitem pe loc polite de asigurare de sanatate. 
O alta parte din activitatea noastra se bazeaza pe parteneriatele cu Atlassib, WizzAir si Blue-Air pentru care eliberam bilete de calatorie cu autocarul sau avionul. Avem insa posibilitatea sa eliberam bilete de avion si pentru cele mai importante curse aeriene de linie.
Deasemenea, in parteneriat cu Atlassib oferim servicii de coletarie in tara si in Europa.
Daca doriti sa ne vizitati direct in sediul Agentiei, ne gasiti usor pe principala artera de circulatie din Lupeni, in zona magazinului Lidl (linga agentia CEC din localitate), la parterul blocului E4 de pe strada Tudor Vladimirescu.  
Programul de lucru al Agentiei este de luni pina vineri intre orele 11 -15 iar inafara acestui interval orar putem fi contactati telefonic, prin e-mail sau prin intermediul acestui website. Datele de contact le gasiti in aceasta pagina.