40px

Angelina Voiaj

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu E4 parter
Nr. Reg. Com: J20/1237/2008
CUI: 24300960
Manager: Horatiu Hulea
Licenta de turism: 578/15.01.2019
Banca
Angelina Voiaj
40px
Cine suntem

Angelina Voiaj este o Agentie de turism de tip Intermediara cu sediul in Lupeni, judetul Hunedoara. Suntem activi pe piata turistica din anul 2010 cind am obtinut prima licenta turistica, modificata apoi in 2019 conform noii legislatii din turism. Nu emitem pretentii ca va putem indruma spre toate destinatiile pe care le gasiti in in pagina noastra. Sunt insa destinatii pentru care putem sa va consiliem in cunostinta de cauza iar daca ne veti intreba despre altele, pe care nu le-am vizitat, va vom face recomandari in limitele bunului simt. Incercam sa fim cit mai onesti fata de clientii nostri pastrind un echilibru intre solicitarile lor si ofertele organizatorilor de programe turistice. Nu ne dorim altceva decit sa aveti experiente turistice memorabile, placute si sa va reintoarceti la Agentia noastra de fiecare data inainte sa va doriti sa plecati din nou la drum.

 

Am incercat sa integram in pagina noastra web ofertele celor mai importante Agentii Touroperatoare in care sa regasiti destinatii dintre cele mai variate. Cind intreprindeti o cautare pe o anumita destinatie in pagina noastra web, veti avea rezultate de la mai multi furnizori care vind acea destinatie. Din acest motiv este posibil ca in rezultatele afisate sa intilniti aceeasi unitate de cazare cotata cu tarife diferite, aceasta datorindu-se pretului de vinzare diferit practicat de catre fiecare furnizor. Dvs veti avea insa posibilitatea sa alegeti cel mai bun tarif la conditiile respective. Nu excludem ca unele dintre rezultatele afisate sa fie incomplete, aceasta datorindu-se unui import incomplet al informatiilor. Puteti sa incercati sa dati un refresh paginii dar daca nu primiti suficiente informatii utile ar trebui sa ne contactati.

 

Inainte de a incepe sa interogati aceasta pagina va trebui sa va stabiliti cateva repere ale vacantei pe care o cautati: in primul rind, destinatia! Daca vreti sa va inspirati  din paleta destinatiilor noastre, le gasiti pe toate cele disponibile in pagina Home/Toate destinatiile. De aici puteti sa alegeti modalitatea de a ajunge acolo (mijlocul de transport). Ulterior trebuie sa alegeti o perioada, un loc de imbarcare (in cazul avionului sau autocarului) si sa precizati nr de persoane adulte si nr de copii (cu virsta) pe fiecare camera solicitata. Dupa ce veti obtine lista de rezultate, puteti face filtrarea lor in functie de mai multe criterii (clasificare hotel, tip masa, localitate, etc).

 

Ne vom stradui permanent sa imbunatatim continutul acestui website si sa intergram oferte turistice dintre cele mai variate astfel incit sa puteti gasi rezultatele dorite in cautarile dvs. Uneori, in timpul cautarii pot surveni timpi de asteptare mai lungi; urmariti bara de incarcare din partea de sus a ecranului si cind ea indica 100% atunci cautarea este completa. 

Daca insa nu ati gasit destinatia dorita si vreti sa ne ocupam noi de asta pentru dvs, ne puteti solicita scriind un e-mail la adresa clienti@angelinavoiaj.ro 

 

Speram sa aveti o experienta placuta navingind prin pagina. Orice feed-back referitor la functionalitatile din pagina, orice sugestie pentru usurarea efortului dvs de a ajunge la un rezultat, sunt binevenite. Folositi adresa de e-mail, pagina de facebook sau numerele de telefon afisate pentru a comunica cu noi. 

 

Va multumim ca v-ati facut timp sa ne vizitati, ne bucuram daca ati gasit ceea ce cautati.

Documente

Licenta de Turism
Brevet Turism